move design 
   
 
 
Advies
Naast en met een ontwerp kan Move Design ook alleen een advies uitbrengen en dat op maat aan u voorleggen. Uiteraard hopen we natuurlijk dat we het advies dan ook mogen uitvoeren, zo houdt u de controle in handen en zijn de lijnen het meest kort. Wij houden ons vooral bezig met onderstaande adviezen:
Advisering bij ontwerpfase in nauw overleg met architecten
Advisering bij de keuze van interieur, exterieur, lichtwensen, geluid en beeld
Advisering bij nieuwbouw, verbouw en revitalisatie met name op het gebied van theaters, culturele centra, aula's en eventlocaties
middelburg
Als gemeente wil u een eventlocatie, cultureel centrum of theater nieuw bouwen / verbouwen en wilt goed geadviseerd worden op het gebied van de theatertechnische installaties. Wij kunnen u dat bieden door jarenlange ervaring in de theaterwereld. Of het nu gaat om een aanbeveling van leveranciers, overleggen met architecten om tot de ultieme ruimtes te komen of het verzorgen van bestekken en aanbestedingen, wij zorgen ervoor dat u altijd een goed advies of rapport krijgt.
Als huiseigenaar of eigenaar/beheerder van een pand wilt u een verbouwing doen, maar u weet nog niet welke kant u op wilt of heeft geen groot budget om een architect dat te laten uitvoeren? op het gebied van interieur, exterieur kunnen wij u een advies op maat geven. Of dat nu gaat om licht, geluid en beeld, of juist om het niet materiële! Kleurstelling in ruimtes zijn uitermate belangrijk, goede wand- en vloerbekleding heeft invloed op de akoestiek en klank, de juiste keuze van armaturen en kleurtemperatuur in licht is weer belangrijk als het gaat om gevoel, sfeer en emotie en nog belangrijker, in kantoeren en verkeersruimtes dient dat ook aan de wettelijke norm te voldoen.
Move Design zorgt ervoor dat u een gedegen en wettelijk (daar waar noodzakelijk) onderbouwd voorstel krijgt zodat u uw wensen in uitvoering kan geven. Indien gewenst kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen, door ons grote netwerk met civieltechnische-, architecten- en bouwkundige bureaus kunnen wij voor u kort schakelen wat u scheelt in de begroting en uw project klaar is in de tijd die u voor ogen heeft.
Advies is niet alleen voor zakelijke cliënten een mogelijkheid, juist voor vereniging, stichtingen en particulieren is Move Design interessant omdat wij uitgaan van elk beschikbaar budget en beperken ons niet alleen tot grote projecten. Daarnaast gaan ontwerp en advies vaak hand in hand, zijn ze onlosmakelijk met elkaar verbonden om te komen van een "onbekend" begin tot een tevreden uitvoering van elk project, groot of klein, langdurig of kortdurig, wij staan voor u klaar.
 
 
   
  move entertainment move forwards naar het begin  
  entertainment en theater trainingen en educatie naar het begin