move design 
   
 
 
Ontwerp
Ontwerpen zit ons in het bloed, een bron van creativiteit en uw input zorgen ervoor dat wij uw vraag omzetten in een ontwerp dat bij u past.
Om tot een ontwerp te komen gaan wij zorgvuldig te werk als het gaat om vooronderzoek; uit het niets kan niets ontstaan! Wij komen graag bij u op locatie om ideeën op te doen en die om te zetten in een creatief proces, waarbij regelgeving niet wordt vergeten.
Wilt u thuis een nieuwe lamp of inrichting en wilt u weten hoe dat staat, welke hoeveelheid licht heeft u nodig en welke kleur staat dan goed, wij laten u het zien in onze 3D simulaties.
Heeft uw restaurant behoefte aan een andere sfeer, die kunnen wij met licht voor u bedenken. Indien mogelijk levert u AutoCad tekeningen aan en wij zetten deze om in een 3D tekeningen en laten u zien welke mogelijkheden er voor u zijn.
Uw evenement kan uiteraard niet zonder licht, net als een theatervoorstelling of een concert, licht is een beleving en een emotie. Wij zorgen ervoor dat u, en uw bezoekers, die emotie ook gaan beleven.
Uw wilt de foyer in uw locatie een anders aankleden, wij maken graag een voorstel voor u en komen met een aanbod van armaturen en meubilair zodat u een inrichting krijgt die u voor ogen heeft, uiteraard ook weer in een 3d tekening voor u uitgewerkt.
U als theater, of als gemeente wil een nieuw theater, het theater verbouwen of uw cultureel centrum een nieuwe boost geven, wij ontwerpen complete theatertechnische installaties zoals licht, geluid, trekkeninstallaties, AV en complete infrastructuren voor tonelen en aanliggende verkeersruimtes.
1 2 3 4 5
Voorbeelden zijn er voldoende te geven en niets is ons te gek, wij gaan graag de uitdaging voor u aan. Kijk hieronder welke mogelijkheden Move Design u kan bieden.
Lichtontwerpen voor theater
Lichtontwerpen voor evenementen
Lichtontwerpen voor concerten
Lichtontwerpen voor interieur, zoals kantoren, scholen en huizen
Lichtontwerpen voor exterieur, zoals kantoorgebouwen, scholen, huizen, monumenten en openbare gebouwen (kunstobjecten, tunnels, groenvoorziening, parken)
Ontwerp van theatertechnische installaties
Ontwerp van interieur op het gebied van vloer- en wandbekleding, schilderwerk, kleurstellingen, keukenvoorzieningen en (design) meubilair
Ontwerp van exterieur op het gebied van aankleding van panden, kleurstelling van schilderwerk en het ontwerpen van entree's
Voor onze ontwerpen maken wij gebruik van diverse programma's om u van uitstekende tekeningen te voorzien, simulaties te kunnen aanbieden en door een keur aan leveranciers zijn wij instaat een mooi aanbod van design te verwerken in onze ontwerpen.
Indien mogelijk importeren wij uw tekeningen graag in onze programmatuur zoals daar zijn:
Dialux Autocad Wysiwyg Relux Pro
Om altijd op de hoogte te blijven van de voortang van uw ontwerpen, zorgen wij voor een map in Dropbox, zodat u te aller tijde uw documenten en ontwerp kunt inzien.
Staat uw onderwerp er niet tussen of heeft u een vraag over ons aanbod, neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier, een e-mail en u kunt ons altijd telefonisch bereiken.

   
  move entertainment move forwards naar het begin  
  entertainment en theater trainingen en educatie naar het begin